maandag 22 oktober 2012

Ziekenhuis


Woensdag 7 november wordt ik in het VU in Amsterdam geopereerd  aan kaak en heup. Uit de heup wordt bot gehaald om in de onderkaak te plaatsen. Ik had het wegens mijn werkzaamheden graag in december gepland maar omdat er maar 1 keer per maand geopereerd wordt was er geen andere optie mogelijk. December zat al vol en januari zit te dicht bij de Powertex ondernemers dagen en de Kreavak beurs.

De eerste 14 dagen zal ik niets kunnen daarna is het ergste geweest. Ik moet 5 weken rekenen dat ik niet kan werken. Fred neemt na die 14 dagen het verzenden over. Dus dat betekent helaas dat u 14 dagen niet kan bestellen van 7 november tot 21 november.

Er vervalt maar 1 opleidings dag, namelijk 8 november.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Marion,

  Wat rot voor je dat je geopereerd moet worden. Het zit je dit jaar niet mee. Maar gelukkig is het niets ernstigs. Ik wens je een veel succes met de operatie en een voorspoedig herstel.

  Groetjes,
  Jeannette Crama
  Crea-Leiden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Marion,

   Langs deze weg wil ik jou en ook Fred veel sterkte wensen nu je zo vlak voor de operatie staat. Ik hoop je in januari weer te zien bij de altijd gezellige ondernemersdagen en eind februari weer op de Crea-vak. Denk maar aan al je dankbare klanten tijdens de stille weken van je herstel!
   Groet, Tjakkelina

   Verwijderen
 2. Hallo Marion,

  Veel sterkte met de operatie en een spoedig herstel.Neem de tijd, dan gaat het het beste.


  Groetjes
  Corrie van Dalen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte en de wensen voor een spoedig herstel.
  Sherill

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marion, ik hoop dat het goed met je gaat en wens je heel veel beterschap en dat je straks maar weer heerlijk je dingen kunt doen. Afgelopen dinsdag was een geweldige dag, je had het samen met Sanne goed voor elkaar. Groetjes en tot ziens! Petra Voermans

  BeantwoordenVerwijderen