zaterdag 19 januari 2013

Clemy Roelandt TTT België


Clemy Roelandt powertex TTT België

Het verhaal van Clemy:
September 2011: een bijzondere ontmoeting, een mooie uitdaging, een nieuw begin, de weg naar het succes...

Als iemand het jou zou voorspellen, zou je het niet geloven maar het is mij wel overkomen.   

Een jaar later kan ik, Clemy Roelandt, bevestigen dat een onverwachte ontmoeting mij inderdaad niet alleen nieuwe energie heeft gegeven maar ook levensvreugde en creativiteit in mij heeft losgemaakt. De ontmoeting met Brigitte Grade op mijn openateljeedag vorig jaar heeft mijn leven een verrassende wending gegeven.

Haar vraag om in België en ook de Internationale Powertex opleidingen van haar over te nemen was geen gemakkelijke knoop om door te hakken, maar ik heb wel de juiste beslissing genomen zo blijkt nu.  

De gecertificeerde Powertex Opleidingen stonden in de startblokken, deze kennen intussen een waar succes en de inschrijvingen lopen vol.

Wat heb ik een fantastisch jaar achter de rug!

De lovende reacties op de verschillende beurzen, op ons teamwerk (Marion Linnenbank, Brigitte Grade en Clemy Roelandt), op de creativiteit van de realisaties, op het workshop aanbod en onze beursstand zelf, werken aanstekelijk en motiverend. 

 
Niets is leuker dan nieuwe modellen en ideeën te ontwikkelen. 

 
De vele nationale en internationale ontmoetingen met zoveel creatieve mensen, de leerrijke succesvolle deelnames aan verschillende beurzen en de vele inschrijvingen voor opleidingen die daaruit voortvloeien, maken nu al dat mijn jaar niet meer stuk kan. 

 
Powertex is al heel gekend, maar dankzij de steeds vernieuwende ideeën van het Powertex team zijn er steeds meer nieuwkomers die ermee aan de slag willen gaan.

Wil jij ook Powertex (nog) beter leren kennen?  Raadpleeg dan het Powertex opleidingsprogramma voor België van Clemy Roelandt (Train The Trainer Belgium/International) op Creyarte – Affligem-België

U kunt Clemy ontmoeten op de Kreavak 3 of 4 februari in Apeldoorn kaarten aanvragen via de mail met vermelding KVK nummer en bedrijfsnaam. De kaarten zijn gratis.
 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten