dinsdag 7 mei 2013

Geld verdienen met eigen gemaakt werk, kan dat?

Je bent creatief en maakt eens wat, iedereen in je omgeving is enthousiast. Maar geld verdienen met wat jij maakt is toch weer wat anders, want wat vraag je voor een zelf gemaakt product? Er is echt een markt voor handgemaakte producten, zeker in deze tijd.Tip 1
Denk goed na over je verdien model reken uit wat je materiaal kost en wat je voor je werk wilt hebben. Wees niet alleen maker maar ook ondernemer, vergeet dus ook niet de marketing.


Tip 2
Breng je persoonlijkheid naar voren in je werk en profileer je als expert op jouw gebied. Onderscheid je in je werk en deel je kennis.
 

Tip 3
Gun het de tijd om een goede zaak op te bouwen vele willen te snel. Het duurt jaren om te groeien in wat je doet. Durf fouten te maken daar leer je ook weer van.

Tip 4
Blijf bij jezelf probeer er een eigen draai aan te geven. Blijf kritisch op je eigen werk. Kijk er na een paar dagen er nog eens naar, is het echt wel zo leuk als je dacht. Ontwerp verder pas het aan, probeer en experimenteer.
 
 
Wie van jullie verkoopt handmade Powertex? Wil graag wat mensen die eigen gemaakt werk verkopen interviewen voor het blog. Wie durft................


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten